Målare i Täby

Välkommen till Nyans med Glans!

Nyans med Glans – din målare

Det perfekta resultatet är något jag strävar efter från början till slut. Du som anlitar mig, Gabriel, som målare kan med andra ord lita på ett professionellt och noga utfört jobb. Är du på jakt efter målare i Norrort och Storstockholm? Hör av dig till mig!

Mångårig erfarenhet

Nyans med Glans startades 2015 och har idag utfört målarjobb åt både privatpersoner och företag i Storstockholm. Min karriär som målare tog dock vid tidigare än så – närmare för ett decennium sedan. Jag känner mig trygg i min roll som målare och erbjuder mina kunder kvalitet och värde för pengarna. Mitt signum som målare är effektiva, men noggranna arbetstimmar som efterlämnar ett perfekt resultat.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Nyans med Glans lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Målare i Täby

Privatperson och företag

Min målarverksamhet riktar sig till dig som vill behöver hjälp med målning i hemmet; inne eller ute. Därutöver erbjuder jag även mina tjänster till företag, butiker och bostadsrättsföreningar. Som målare är jag noga med att hålla det rent och snyggt omkring mig när jag jobbar. Du kan även lita på att jag följer vår överenskommelse när det gäller tidsplanering. Jag har stor vana av att jobba med deadlines och under press.

Våra tjänster

Tapetsering - Nyans med Glans

Tapetsering

Utvändig målning - Nyans med Glans

Utvändig målning

Invändig målning - Nyans med Glans

Invändig målning

Fasadmålning - Nyans med Glans

Fasadmålning

Snickeriarbeten - Nyans med Glans

Snickeriarbeten

Gabriel - Nyans med Glans

Gabriel

Kontakta mig

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Målare och snickare

Som målare har jag även kunskaper inom snickeri och sitter bland annat på värdefulla kontakter inom området. Du är välkommen att ta kontakt med mig även om du önskar få hjälp av en snickare i hemmet eller på arbetsplatsen. När det gäller målningen utför jag inne- och utomhusmålning, ommålning av väggar, golvytor, fönster, socklar och tak. Bredspackling, rivning och uppsättning av väv och tapet är andra självklara tjänster jag erbjuder dig som kund.

Tryggt och säkert

Nyans med Glans är godkänd av Villaägarnas Riksförbund och du är i trygga händer när du anlitar mig som målare eller snickare. För mig är kundrelationen A och O, vilket innebär att jag månar om en god dialog från början till slut. Företaget drivs idag som enskild firma och jag innehar F-skatt. Värt att betona är mitt engagemang för firman och jag sätter ett högt värde på varje enskilt uppdrag.

Efterbesiktning med kund

Jag låter alltid kunden vara delaktig i projektet eftersom resultatet i slutändan ska uppfylla kundens önskemål och behov. För att generera trygghet till dig som anlitar mig som målare genomför jag alltid en efterbesiktning av det utförda jobbet. Ibland sker det på egen hand, andra gånger tillsammans med kunden. Vill du veta mer om mina tjänster inom måleri? Välkommen att höra av dig!